SERVICII

Administrare campanii AdWords

Google AdWords vă oferă șansa ca anunțul dumneavoastră să fie primul lucru pe care un potențial client îl vede când caută produsele sau serviciile pe care le oferiți. Bătălia se duce însă pe performanță: puține agenții pot dovedi că fac nu doar administrarea anunțurilor, a cuvintelor cheie și plasarea bidurilor, dar au grijă ca fiecare leu cheltuit să aducă maximul de profit. Noi vă putem crea și monitoriza campanii AdWords eficiente, care să nu consume bani pe căutari nerelevante pentru dumneavoastră ci să întoarcă profitul optim în condițiile de piață concurețiale specifice site-ului dumneavoastră.

3p

SEO Esential

Din gama larga de tehnici SEO, noi va putem oferi o analiza a elementelor esentiale de care are nevoie un site pentru a evita greselile fundamentale. Fara aceasta baza, orice progres este imposibil. Exista doua mari obiective ale optimizarii:

1 – indexarea corecta;

2 – pozitii de top in cautari.

Fiecare obiectiv presupune o analiza separata si un set de modificari ale codului necesare realizarii lor. Cu privire la obtinerea pozitiilor de top, exista constrangeri importante si noi va putem ajuta sa obtineti maxim ce se poate cu site-ul pe care il aveti cu posibilitatile de adaptare care va sunt la indemana. Flexibilitatea este deci cuvantul cheie pe care vi-l putem oferi: nu garantam nimic altceva decat performante maxime cu resursele dumneavoastra, fie ele mai mari sau mai mici.