Online-ul este o cursă lungă în care a ajunge şi a rămâne în top este din ce în ce mai greu. „Nu ai site, nu exişti” – nu mai este de mult timp de ajuns, chiar în online-ul românesc. Un site bun dacă nu este promovat corespunzător este sortit eşecului garantat. Un site mediocru susținut de o promovare eficientă poate depăși în rezultate un site excelent cu o promovare mediocră.

Atâtea firme de promovare, atâţia „experţi” certificați şi totuşi atât de multe capcane … Nenumărate firme îşi cheltuiesc bugetele de marketing online fără a beneficia de rezultate eficiente şi fără a ştii că există soluţii potrivite pentru nevoile lor. Însăşi măsurarea rezultatelor promovării online este o mare problemă, de cele mai multe ori ignorată. Tehnologia în marketingul online evoluează ultra-rapid și gaura dintre cei care se adaptează și cei care rămân în urmă se mărește cu aceeași viteză.

Cel mai sigur criteriu de a selecta un ofertant de servicii de promovare online este de a-i verifica portofoliul şi de a-i întreba clienţii actuali despre eficienţa promovării online. De aceea, vă provocăm să ne contactaţi. Cu o experiență de peste 10 ani în promovarea online, cu bugete administrate cu multe zero-uri, echipa noastră este gata să vă ofere rezultate spectaculoase.

cropped-roiaheader.jpg